Skinke-æggefad

Skinke-æggefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 store kogte kartofler
250 g.kogt skinke eller pålægsrester
6 hårdkogte æg
100 g.reven emmentaler ost
 salt
 peber
2 bdt.Purløg
2 dl.creme fraiche
2 tomater
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i tynde skiver. Hak skinken og æggene fint. Klip purløgene. Læg et lag kartoffelskiver i bunden af en smurt souffleform eller andet dybt og rundt ovnfast fad. Drys med salt, peber og purløg. Dernæst et lag skinke og æg, et lag ost, osv. Slut med kartofler. Øs creme fraiche over og arranger tomatskiver i en ring ovenpå Bag retten i en varm ovn ved 180 grader i 30 minutter. Drys med purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 20639 gange,
og udskrevet 493 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu