Skinke-æggefad
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
|
|
Skær kartoflerne i tynde skiver.
Hak skinken og æggene fint.
Klip purløgene.
Læg et lag kartoffelskiver i bunden af en smurt souffleform eller andet dybt og rundt ovnfast fad.
Drys med salt, peber og purløg.
Dernæst et lag skinke og æg, et lag ost, osv. Slut med kartofler.
Øs creme fraiche over og arranger tomatskiver i en ring ovenpå
Bag retten i en varm ovn ved 180 grader i 30 minutter.
Drys med purløg.
|
|
Opskriften er vist 20690 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne