Pølser med majslåg
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret på en pande.
Klip bacon i stykker og steg det sprødt.
Brun pølsen i fedtstoffet på panden.
Tag den op og skær den i mundbidder.
Pil løgene og rens peberfrugten.
Hak begge dele groft og svits det på panden.
Drys melet over og spæd med cider.
Lad det koge i 3 minutter.
Kom pølsestykkerne i og smag til med worcestershire sauce samt salt og peber.
Hæld pølseblandingen op i et dybt ovnfast fad (ikke over 20 cm. i diameter).
Bland de tørre ingredienser til låget i en skål.
Pisk æg, smeltet margarine og mælk sammen og rør det i skålen.
Dejen skal være tyk, men uden klumper.
Hæld den over pølserne og bag retten i en varm ovn ved 220 grader i 20-25 minutter, til majsen er gylden og gennembagt.
|
|
Opskriften er vist 12684 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne