Pølsegryde 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brune medisterpølsen i smør på en pande.
Tag pølsen op og skær den i tykke skiver på skrå.
Hak løget og abrikoserne fint. Svits begge dele på panden. Bland pølsestykkerne i og drys med farin og sennepspulver. Tilsæt bønnerne og smag til med salt og peber. Hæld det hele op i et ovnfast fad, der stilles i en varm ovn ved 180 grader C. alm. ovn i 30 minutter. Retten kan gøres klar aftnen i forvejen og stilles i ovnen, så snart man står op. |
|
Opskriften er vist 80480 gange,
og udskrevet 875 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-02-06 19:26:07 Det er ikke muligt at skære i en pølse der kun lige er brunet af, så vi kogte den først, så brunede vi den og skar den i skiver. Bønnerne hælte vi væden fra. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne