Pølsegryde 02

Pølsegryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Pølsegryde 02, billede 4 Pølsegryde 02, billede 1 Pølsegryde 02, billede 2 Pølsegryde 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Hvide bønner i tomatsauce, baked beans, konserves 1 dåse hvide bønner i tomatsauce, (baked beans) vejer 425 gram.
75 gram Tørrede abrikoser 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. vejer ca. 50 gram
1 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 tsk. Sennepspulver
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Brune medisterpølsen i smør på en pande. Tag pølsen op og skær den i tykke skiver på skrå.

Hak løget og abrikoserne fint. Svits begge dele på panden. Bland pølsestykkerne i og drys med farin og sennepspulver. Tilsæt bønnerne og smag til med salt og peber.

Hæld det hele op i et ovnfast fad, der stilles i en varm ovn ved 180 grader C. alm. ovn i 30 minutter.

Retten kan gøres klar aftnen i forvejen og stilles i ovnen, så snart man står op.





karakterer:
Opskriften er vist 80480 gange,
og udskrevet 875 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6575 (1565 kcal)
KJ pr. Pers. 3287 (782 kcal)
Vægt ialt 1139 gram
Vægt pr. Pers. 569 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 577 KJ (137 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 14.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-06 19:26:07
Det er ikke muligt at skære i en pølse der kun lige er brunet af, så vi kogte den først, så brunede vi den og skar den i skiver. Bønnerne hælte vi væden fra.