Bagte æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Smør 4 små cocotter (ovnfaste portionsskåle) grundigt med smør.
Læg det hakkede fyld i bunden, slå et æg ud i hver.
Drys med salt og peber og øs en skefuld fløde over hvert æg.
Stil skålene i en varm ovn ved 180 grader i 8-10 minutter til hviden er fast.
Variation:
Hvis man er rigtig mange, kan man koge æggene hårde i forvejen.
Halver dem og læg dem i et stort, smurt ovnfast fad.
Læg de hakkede ingredienser over.
Pisk fløden sammen med lidt reven ost og øs det over.
Sæt fadet i ovnen, til overfladen er gylden.
Serveres straks med toast eller friskbagt brød.
|
|
Opskriften er vist 40524 gange,
og udskrevet 780 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer nadia - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne