Bagte æg

Bagte æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æg
 en rest champignon, skinke, ost, bacon eller andet
4 spsk.fløde
 salt
 hvid peber
 smør
 
Opskrift:
Smør 4 små cocotter (ovnfaste portionsskåle) grundigt med smør. Læg det hakkede fyld i bunden, slå et æg ud i hver. Drys med salt og peber og øs en skefuld fløde over hvert æg. Stil skålene i en varm ovn ved 180 grader i 8-10 minutter til hviden er fast. Variation: Hvis man er rigtig mange, kan man koge æggene hårde i forvejen. Halver dem og læg dem i et stort, smurt ovnfast fad. Læg de hakkede ingredienser over. Pisk fløden sammen med lidt reven ost og øs det over. Sæt fadet i ovnen, til overfladen er gylden. Serveres straks med toast eller friskbagt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 40524 gange,
og udskrevet 780 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er rigtig god