Bondekonens pølseret

Bondekonens pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 spsk.olie
1 løg
1 fedhvidløg
200 g.blodpølse
1 stor grøn peber
4 tomater
0.5 aubergine eller ½ stor zucchini
4 æg
 salt
 peber fra mølle
 
Opskrift:
Varm olien op på en pande. Hak løget og svits det i to minutter. Tilsæt evt. det pressede hvidløgsfed. Rens den grønne peber og skær den i mindre stykker. Skær aubergine eller zucchini i bjælker. Skær tomaterne i små både. Svits grønsagerne på panden, til de er møre, men stadig sprøde. Skær blodpølsen i halve skiver, der steges på panden. Pisk æggene sammen og drys med salt og peber. Hæld dem over blandingen i panden og lad det stivne under forsigtigt omrøring. Serveres straks med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 40458 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
peber fra hvilken mølle? Og hvor fik bondekonens hendes zucchinis fra?