Bondekonens pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Varm olien op på en pande.
Hak løget og svits det i to minutter.
Tilsæt evt. det pressede hvidløgsfed.
Rens den grønne peber og skær den i mindre stykker.
Skær aubergine eller zucchini i bjælker.
Skær tomaterne i små både.
Svits grønsagerne på panden, til de er møre, men stadig sprøde.
Skær blodpølsen i halve skiver, der steges på panden.
Pisk æggene sammen og drys med salt og peber.
Hæld dem over blandingen i panden og lad det stivne under forsigtigt omrøring.
Serveres straks med groft brød.
|
|
Opskriften er vist 40458 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer tanja - 2005-01-01 01:01:01 peber fra hvilken mølle? Og hvor fik bondekonens hendes zucchinis fra? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne