Hjulbrød med rosiner
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt : |
|
|
Sigt mel og bagepulver ned i en skål og gnid fedtstoffet ind, til blandingen er grynet. Tilsæt sukker og rosiner samt mælken. Saml det til en dej.
Ælt den let på et meldrysset bord og rul den let ud. Form den til en rund kage, ca. 20 cm i diameter. Skær 8 dybe riller i dejen fra midten. dog uden at skære igennem. Det skal ligne eger i et hjul.
Pensl hjulbrødet med mælk og bag det i en 200° varm ovn i 15-20 minutter, til brødet er gyldent. Lad det køle af på bageristen.
Brødet brækkes i stykker og spises lunt med smør
|
|
Opskriften er vist 9666 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne