Kanelstang
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 113924 gange,
og udskrevet 2621 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2019-08-28 17:38:38 Faldt sammen da jeg bagte den. Helt flad, og dejen er elendig. Har aldrig fået så DÅRLIG en kanelstang. Heidi Z - 2016-05-16 11:26:37 Utrolig dejlig kage. Viste en bager opskriften og han sagde at det er perfekt mængde af det hele. Smager skønt, og utrolig nem at lave. Bettina - 2015-10-06 20:18:56 Ikke en opskrift jeg bruger igen, det er en underlig dej der ikke helt virker som den skal. Bliver lidt som en småkage med fyld. anonym - 2015-04-04 05:17:59 13 min 200 C halv brændt og smager af ingenting. Heidi - 2012-08-12 00:04:14 Super lækker og dejlig nem at lave :o) Ns - 2012-06-09 16:35:05 alt for lidt mel:) Anders - 2012-04-14 22:06:40 Jeg plejer at rulle kanelstangen og så klippe den op anonym - 2012-03-15 18:05:58 Vores kage var bare mega lækkert! )) Vi er ikke så rige at smide maden ud Man skal bare bruge hoved og fantasi til at forbedre recepten ))) anonym - 2012-02-16 18:57:46 Dobbelt remonce vil jeg anbefale - og så synes jeg generelt de blev for små, og noget kedelige og tørre. Dejen høvede alt for lidt.... er skuffet desværre K - 2012-02-04 12:19:25 Den er et utroligt godt alternetiv til kager købt hos bageren - i den opringdelige opskrift vi har er der 250g gluten mel i og man skal ikke bruge flydende margarine for så bliver dejen meget "våd" I kagen kommer vi også rosiner og ovenpå pynter vi med hakkede mandler eller perlesukker :) et tvist i dejen kan være en 1/2 tsk Kardemomme. Der er til ca 6 personer i en stang. Dårlig opskrift. - 2012-01-08 09:13:13 Jeg kan ikke se hvordan folk syntes denne er god. Min røg lige i skraldespanden. Hvor skal jeg starte. Der er alt for lidt mel. Mængden af gær er for høj. Den hæver ikke da der ingen salt er i. Kan ikke anbefaldes og lave. anonym - 2011-10-27 12:29:53 Til den der skriver at man bare kan komme mindre i, ved da ikke hvad han / hun snakker om ! kom bare mere mel i til man kan se at dejen ikke hænger i skålen. Saaara - 2011-09-08 14:33:19 Behøver man at komme gær i?? Mathias - 2011-07-10 21:16:50 Bedste kage EVER hvis der er for lidt mel i så ælt dog lidt mere i efter dejen er færdig .. ps nem og dejlig dej ikke en af dem man får dej helt op på albuerne med anonym - 2011-05-22 12:32:24 Alle der skriver at der ikke er nok mel i, så put dog mindre af det andet i??!! Den blev super god. Jeg lavede noget kagecreme og den blev rigtig god! BEDRE EN BAGERENS !! Grethe - 2011-05-07 14:29:52 Den endte i skraldespanden ubagt. For lidt mel, mælk og kanel. For meget sukker og smør. Alt for fed..dårlig Kristina - 2011-03-30 21:03:27 Og BTW - utrolig lækker ! Kristina - 2011-03-30 21:02:27 Hvis man har lyst til at kæle for detaljen, kan man med fordel flette den :) Lykke - 2011-03-29 12:38:28 Rigtig god kage, men der skal mere mel i. mia.!! - 2010-05-20 09:12:11 hvorfor står der ikke ANTAL AF PERSONER!,- det er for dårligt, vi sidder omme i skolen og skal lave mad og så kan man ikke se hvor mange personer det er til -,- Shorty - 2009-09-23 14:22:19 Forstår ikke mængden af mel, vil mene der er alt for lidt.. Miss. M - 2009-01-16 14:20:29 Jeg puttede lidt kagecreme i, det gør den rigtig lækker, men lad den blive kold, ellers bliver det for snasket. anonym - 2005-01-01 01:01:01 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne