Bradepandekage med Overtræk
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker hvidt. Pisk æggehviderne halvstive og fold dem i dejen. Bland kakao, mel, kokosmel og bagepulver og rør det hele forsigtigt i dejen.
Kom den i en lille bradepande 15x30 cm og bag den ved 180 grader i 1 time. Tag den ud af formen og overtræk den med chokolade. Drys med nødder. |
|
Opskriften er vist 20181 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer wicky - 2009-07-21 22:29:51 Jo chokoladen skal smeltes defor der står overtræk den med chokolade. anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækker migh - 2005-01-01 01:01:01 skal chokoladen ikke varmes??? eller smeltes?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne