Chokoladekage med smørcreme
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 327180 gange,
og udskrevet 6671 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (73 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-09-02 16:11:18 brug 2 forme med det mål ellers løber dejen ud over alt i ovnen Louise - 2020-04-21 14:25:28 Lækker kage. En stor kage. Jeg fordelte smørcremen på begge sider og lagde så hakkede friske jordbær imellem, det var virkelig lækkert. Er ekstra god efter 1-2 dage på køl.. Så har smørcremen lige fået sat sig... Der var i hvert fald kage til mange dage 😜 Malou - 2019-08-04 17:09:57 Smørcremen smeltede men kagen var god Linda Jensen - 2019-05-10 15:50:56 Mon ikke der er byttet om på sukker og smør i smørcremen? 250 gr smør til 125 gr flormelis er godt nok meget smør? Vermund Edsen Johansen - 2017-04-14 17:48:36 Det er en dejlig og nem kage og min søn elsker den. Assa - 2015-11-17 19:53:52 God den er rigtig god som sagt Lottebg - 2015-06-08 08:20:31 Den opskrift har vi brugt i min familie i mange år når der skulle bages chokoladekage, uden smørcreme, men med glasur og kokos på toppen :-) anonym - 2015-05-10 15:57:14 Kan degn fryses og så komme smørcreme i? Maria - 2013-01-24 13:59:27 Virkelig god kage. Det er en klar favorit her i huset. :-) jones - 2013-01-11 17:29:54 Super kage til fondant, og smørcremen brugte jeg kun til at komme uden på kagen. lavede den i tre lag, en sikker vinder til en konditor kage Bodil.. - 2012-05-07 18:26:40 Hold op det var en go kage jeg fik lavet.. Den kan i hvert fald anbefales til alle andre.. :) Jeg syntes måske at smør creamen var der ligt for meget smør i så hvis jeg ville lave den igen så ville jeg lave den med mindre smør :) benthe - 2011-08-24 09:46:08 En god gammel kage, som vi i min familie, altid har fået med cacaoglasur og farvet krymmel. Den har været det faste element til familiens fødselsdage, de sidste 40-45 år, dog altid bagt i runde springforme. Miranda Arnum - 2011-04-16 22:21:13 verdens bedste kage :D Theresa, - 2010-10-23 23:52:24 Det er bare en super god kage, gode råvare hele vejen igennem, nøjs med et stykke hvis i syntes at der er for mange kalorier i den bliver altså bedst når den er lavet med smør Jeg selv kommer en anelse vaniliesukker i cremen, det runder den lige op ! anonym - 2009-03-08 18:19:16 Meget lækker. Jeg supplerede desuden med flødeskum, da mine gæster syntes at den ikke var fed nok. Den kan også sagtens serveres med is, en anden kage eller eventuelt ekstra smør. Sonja - 2005-01-01 01:01:01 Kagen er vidunderlig, jeg laver den med 2 1/2 dl. flydende Becel istedet for smørret, og til cremen bruger jeg fedtfattig kærgård, så bliver den rigtig god. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Meget fed kage at komme smørcreme i. Skift istedet smørret ud med en fedtfattig flødeost og smag til med citronsaft. Evt lidt reven skal |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne