Ungarsk gullasch (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i terninger og hak løgene groft. Halver peberfrugterne og fjern frøstol og kerner, skær dem i strimler. Flå tomaterne eller brug dåsetomater og del dem i 4 stykker.
Læg kødet og det øvrige i stegesoen. Bland fløde med paprika og salt og hæld det ved. Pres hvidløgsfeddene over retten og tilsæt så meget vand at kødet lige er dækket. Steges i ovnen ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 time. Smag saucen til med krydderier. Serveres med løse ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 107781 gange,
og udskrevet 2833 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Tine - 2012-12-21 11:52:09 Super nem og smager rigtigt godt. :0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne