Ungarsk gullasch (Stegeso)

Ungarsk gullasch (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :      Red :
Ungarsk gullasch (Stegeso), billede 4 Ungarsk gullasch (Stegeso), billede 1 Ungarsk gullasch (Stegeso), billede 2 Ungarsk gullasch (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.mellemskært oksekød
2 grønne peber
3-4 tomater
3 storeløg
2 fedhvidløg
1 spsk.mild paprika
2.5 dl.fløde
 salt
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger og hak løgene groft. Halver peberfrugterne og fjern frøstol og kerner, skær dem i strimler. Flå tomaterne eller brug dåsetomater og del dem i 4 stykker.

Læg kødet og det øvrige i stegesoen. Bland fløde med paprika og salt og hæld det ved. Pres hvidløgsfeddene over retten og tilsæt så meget vand at kødet lige er dækket.

Steges i ovnen ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 time.

Smag saucen til med krydderier.

Serveres med løse ris eller kartoffelmos.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Ungarsk gullasch

karakterer:
Opskriften er vist 108283 gange,
og udskrevet 2836 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-21 11:52:09
Super nem og smager rigtigt godt. :0)