Bagte æbler med marcipan og kvarkcreme

Bagte æbler med marcipan og kvarkcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æbler
3 figner
3 spsk.rosiner
1 appelsin
25 g.marcipan
1 æggehvide
100 g.kvark
0.5 dl.piskefløde
1 stang / 1 tsk vanille eller kanel
3 spsk.flormelis
1 appelsin
 
Opskrift:
Hak fignerne groft og bland dem med rosiner og saft af appelsin - lad det trække et par timer. Riv marcipanen i og vend hviden i. Udhul æblerne og fyld dem. Stil dem i et ildfast fad og bag en halv time ved 200 grader eller til de er møre. Pisk fløden let, bland med kvark, korn fra vanille eller kanel, flormelis og saft af appelsin. Spis dem lune.





karakterer:
Opskriften er vist 28257 gange,
og udskrevet 539 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejligt! Børn elsker at lave dem helt enkle -kun æble og marcipan med flødeskum til og så lidt kanel