Bagte æbler med marcipan og kvarkcreme
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Hak fignerne groft og bland dem med rosiner og saft af appelsin - lad det trække et par timer. Riv marcipanen i og vend hviden i. Udhul æblerne og fyld dem. Stil dem i et ildfast fad og bag en halv time ved 200 grader eller til de er møre. Pisk fløden let, bland med kvark, korn fra vanille eller kanel, flormelis og saft af appelsin. Spis dem lune.
|
|
Opskriften er vist 28257 gange,
og udskrevet 539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Dejligt! Børn elsker at lave dem helt enkle -kun æble og marcipan med flødeskum til og så lidt kanel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne