Kalvebøf på rucolasalat
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rens kødet for evt. sener og gnid det med peber og dryp med olivenolie. Steg det på grillen i tre minutter på begge sider. Lad kødet hvile dækket med aluminiumsfolie.
Rens salaten og fordel den på et fad, rens champignon og høvl dem i fine stykker over salaten. Rist pinjekernerne på en tør pande og fordel dem over salaten. Høvl parmesanosten over det hele. Lav en dressing af olivenolie, knust hvidløg, balsamisk eddike, citronsaft og salt og fordel den over salaten. Skær kødet i strimler og fordel det over salaten. Server med brød til. |
|
Opskriften er vist 16702 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne