Tortilia
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, majsmel (ikke maizena) og salt i en skål. Rør først koldt vand og derefter øl i, til pandekagedejen er glat og klumpfri.
Bag 6-8 pandekager i olie på en pande, der er ca. 15 cm i bunddiameter. Skræl og hak løget, svits det i olie. Pil kyllingekødet fra benene, skær det i terninger. Bland kyllingeterningerne og tomatpureen med løget. Varm det hele godt igennem, smag til med chilipeber og salt. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Varm rullerne lige før de skal serveres, enten i lidt olie på panden eller under grill. |
|
Opskriften er vist 46409 gange,
og udskrevet 1051 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (61 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-07-30 00:02:46 Super opskrift, havde en større pande så lavede en opskrift ganget med 3, det blev lækkert, brugte dem til tortilla lagkage med kød og grønsags fyld med hjemmelavet guac og salsa, det passede super godt sammen Laura - 2011-11-01 18:31:53 Jeg har ingen problemer med at de knækker haft, da jeg fulgte opskriften. Dog tyndede jeg dejen med en anelse mere øl -hvilket ikke fungerede da de blev for sprøde og da knækkede meget let. jørgen bumholt - 2011-04-12 15:52:01 uhhhhhhhhhhm lækkert! <33 Nina - 2009-08-24 08:17:54 Disse pandekager er meget svære at have med at gøre. De hænger ikke sammen, og brækker når man prøver at rulle dem om fyldet. lillebittemig - 2008-07-26 12:35:03 Prøv med okse kød ;D anonym - 2007-08-09 15:23:24 Uhmm lækker ret pift den eventuelt op med paprika og størke sager. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det lille pft af chili gør den ekstra dejlig og lækker i smagen. Man burte nu prøve at give den et lille pift af citus og lime. Det giver tortillaen en lækker sprød aroma. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Uhhh delikat, men dog ikke en stor ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne