Gullasch (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 237473 gange,
og udskrevet 4719 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2017-08-30 14:27:39 Kan man ikke lave det, så det bliver lige så godt, i en stegegryde? Har ikke en stegeso😊 Alice - 2016-09-16 18:55:08 Skal der låg på stegesoen ved tilberedning for denne og andre retter tilberedt i stegesoen Søren - 2015-02-11 19:15:09 Et lille laurbærblad gør underværker :) Susanne40 - 2015-02-04 07:56:52 Tilsæt 2 SPSK paprika og 1 hel peberfrugt i tern :-) Fiekok - 2014-04-20 07:46:05 Brun kødet på en pande, i 2 spk varm olie, giver retten mere smag. Eks 200 grader 2 timer - 2 eks dl væske, så der intet der brander på. Lisbeth - 2013-10-19 19:41:59 Tilsatte lidt ekstra væske så det ikke brændte på, det blev super godt Susan - 2013-03-26 17:38:06 Øv øv lavede retten til 2 personer og endte med at måtte smide det hele ud, da det var bandt tør. øv øv anonym - 2011-03-20 10:20:00 super god opskrift, jeg brugte kun det halve smør og det smagte lige som det skulle Max - 2009-10-31 16:43:07 Rigtig godt. Og ikke sægligt fedt. A. Riis Klausen - 2005-01-01 01:01:01 det blev rigtig godt. kan varmt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne