Grydebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i fingervarmt vand og rør sirup, salt og rugmel i. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og ælt det hele sammen til en smidig, lidt løs dej. Læg dejen i en velsmurt, meldrysset gryde på ca. 3 liter. gryden skal have lige kanter. Sæt gryden i en større gryde med vand, der når ca. trekvart op ad den lille grydes side. Læg låg på den lille gryde og lad brødet småkoge i 4-5 timer –tilsæt mere vand undervejs. Tag brødet ud af gryden og lad det afkøle under et klæde. Brødet smager ikke anderledes end ovnbagt brød, men opskriften er god at have, hvor man ikke har nogen ovn.
|
|
Opskriften er vist 18200 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne