Marinade til fisk 1
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike Indsendt : Red : |
|
|
Fisken, fx. laks, pocheres forsigtigt i 6 dl vand med peberkornene og laurbærbladet til den er mør. Derefter lægges stykkerne i en flad skål.
De øvrige ingredienser kommes i fiskevandet som bringes i kog og simrer i 0.5 time. Det afkøles til det er lunkent, hældes over fisken og det hele stilles køligt natten over. Fisken serveres med et par skefulde af den siede marinade.
|
|
Opskriften er vist 12445 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne