Forloren hare i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 169695 gange,
og udskrevet 4112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-05-15 03:49:24 Hvorfor bruge smør eller margarin...brug i stægigt olie,den giver hverken klumper eller brænt sovse Henrik .J - 2016-03-23 20:18:11 Til Hanne. Hun kunne godt have sagt mås,i stedet for røv.hehe. Lars Olsen - 2014-12-13 14:06:17 Jeg havde sammen problem med at sovsen brændte på når jeg fulgte opskriften. Efter at havde læst jeres kommentare opdaget jeg at låget i min " le Crueset" stege so var skævt og derfor ikke sluttet tæt. Jeg fik byttet min stegeso uden problemer da jeg viste denne i butikken. Endvidere så det slet ikke nødvendigt at sætte ovnen på 220 grade og så i 1,5 time. Ned i tid og temperatur f.eks som nævnt med 45 min ved 190 grader Kirsten - 2012-02-02 18:23:19 Ingen sovs brændt fast- så måske er stegeso brugt forkert. God ret. Ellen - 2010-11-01 17:49:53 jeg har lige købt en stegeso så jeg er ny i faget. Når jeg normalt laver en forloren hare, kommer jeg lidt vand ved haren og når den er stegt sier jeg væden, tilsætter lidt mælk og jævner den med en alm. meljævning og evt. giver den lidt kulør samt smager til med lidt ribsgele. Sovsen bliver mere let og smager efter min mening bedre. Anders - 2010-10-31 20:00:00 Et vellykket måltid. Sovsen var rigtig lækker og gav ingen problemer. Kan undre mig at man kan brænde en sovs på i en stegeso. Her bliver alt væske bevaret, det er derfor det er en genial måde at tilberede mad på. Masser af saft og kraft! Decker - 2010-02-22 22:38:18 super succes hanne - 2010-02-18 16:00:06 til helga. Kunne du bruge et pænere sprog? helga.lyngvig - 2009-09-12 18:35:25 lyder godt, men virker ikke, sovsen brænder selvfølgelig på i ovnen......så det er bare sur røv at man har prøvet den C. Larsen - 2009-01-29 23:05:59 Hvis jeg bruger hakket svinekød (halv kalv og flæsk, så steger jeg den ikke mere en 3/4 kvarter, ellers synes jeg den bliver alt for tør i kødet. Også hvis det skal bruges til pålæg næste dag, med asier/ribsgele m.v. på en rugbrød med grøn salat. Det er også en super frokost. Halck - 2008-05-19 10:40:51 Der skal altid låg på en stegeso! Maibritt - 2007-03-05 11:52:27 Skal der låg på eller ej? Januar70 - 2005-01-01 01:01:01 En stor succes for hele familien fredekristensen - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne