Marinade til lammesmåkød
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : |
|
|
Marinaden piskes sammen og hældes over kødet. Trækkes 4-5 timer i køleskabet.
Kødet brunes, tilsættes grønsager og resten af marinaden tilsættes med lidt vand. Krydres med salt og peber og koges i ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 11710 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne