Marinade til lam
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : Red : |
|
|
Pisk marinaden og lad kødet trække i ca. 24 timer i køleskabet.
Brug marinaden med lidt vand til saucen, med evt. crèmefraiche. Smages til med salt og peber. Meget velegnet til lammekølle. |
|
Opskriften er vist 15561 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne