Marinade til vildtfugle
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : |
|
|
Hak løg og hvidløg fint. Knus laurbærbladene og rør marinaden sammen med de resterende ingredienser. Lad de halve fugle trække koldt i 24 timer.
Si marinaden og tilsæt den de stegte fugle og lad det hele snurre i ca. 40 minutter. Tage fuglene op og rør l bæger crème fraiche 38% i saucen. |
|
Opskriften er vist 10507 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne