Forårs lammeryg
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader.
Placer lammeryggen i en stegepande. Krydr med salt og peber og indsmør ryggen i 50 g smør. Steg i 30 min. og reducer varmen til 18 grader og steg vider i ca. 40 min. Imens skæres top og hale af bønnerne. Skrab aspargesene og bind dem sammen i bundter. Kom gulerødderne i en sovsepande med sukker og løg og dæk med vand. Kog i 15 min. Tilsæt ærterne og lad det koge yderligger 8 min. indtil vandet er næsten fordampet. Tilsæt resten af smørret og fjern panden fra varmen. Kog de nye kartofler med minten til de er møre og hæl så vandet fra. Bland med gulerødder og ærter og strø med persille. Tilsæt tomaterne og lad retten holde sig varm. Kog aspargesene i saltvand i ca. 8 min. indtil de er bløde, hæld vandet fra, fjern strengene og hold dem varme. Kog sellerien i saltvand i ca. 15 min., hæl vandet fra og hold dem varme. Servering: Arranger lammeryggen i midten af et fad med alle grøntsagerne rundt om sig, og strø retten med persille. |
|
Opskriften er vist 25299 gange,
og udskrevet 636 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Alice - 2005-01-01 01:01:01 Jeg går ud fra at det ikke er 18 grader men 180 grade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne