Farseret lammebov

Farseret lammebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammebov med ben
20 g.margarine
2 dl.vand
 
 Fars:
200 g.hakket lamme eller fårefars
1.5 spsk.gule sennepskorn
1 dl.hakket persille
1 æg
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
Opskrift:
Lammeboven udbenes, eller der bruges færdig udbenet lammebov.

Fars:
Alle ingredienserne røres sammen. Den udbenet lammebov bredes ud på et bræt, og farsen smøres på. Kødet rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn og brunes i en gryde i margarine. Vand hældes ved, og boven småsteger under låg 1 1/4 - 1 1/2 time, til kødet er mørt.

Boven tages op og hviler indpakket i alufolie ca. 10 min. Skyen koges lidt ind uden låg og smages til med salt og peber. Skyen kan jævnes med 1 tsk. majsstivelse. Boven serveres i skiver med skyen med små persillekartofler og grøntsager eller grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 16415 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu