Farseret lammebov
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Lammeboven udbenes, eller der bruges færdig udbenet lammebov.
Fars: Alle ingredienserne røres sammen. Den udbenet lammebov bredes ud på et bræt, og farsen smøres på. Kødet rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn og brunes i en gryde i margarine. Vand hældes ved, og boven småsteger under låg 1 1/4 - 1 1/2 time, til kødet er mørt. Boven tages op og hviler indpakket i alufolie ca. 10 min. Skyen koges lidt ind uden låg og smages til med salt og peber. Skyen kan jævnes med 1 tsk. majsstivelse. Boven serveres i skiver med skyen med små persillekartofler og grøntsager eller grøn salat. |
|
Opskriften er vist 16463 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne