Bøf stroganoff i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 263034 gange,
og udskrevet 7050 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Mr. Slowcooker - 2024-01-27 21:07:24 Kan varmt anbefales! Kan også anbefales at lave den i en slowcooker på lav varme i 6-7 timer. Det bliver kødet meget mere mør og hele retten endnu mere velsmagende af. KM - 2016-02-03 10:05:28 Fantastisk, nem og god smag. Jeg havde delikatesse paprika, så retten blev "sød", jeg vil prøve med en anden paprika næste gang. anonym - 2012-10-29 10:14:05 Må man godt komme kold piskefløde i den varme stegeso ??? carl - 2012-09-27 18:12:40 put sagerne i soen efter opskriften og så tænd ovnen på 225 gr. 45 min. Lasse - 2012-04-09 10:32:31 Bemærk at enten ska stege-soen varmes op med ovnen fra begyndelsen af, så du lægger maden i en VARM stegeso, eller også skal du bare sætte den ind i en kold ovn og give den 5-10 minutter længere! anonym - 2011-10-11 11:59:42 Husk nu at man IKKE må sætte en kold stegeso i en varm ovn. (så er der chance for at den sprænger) Sas - 2011-02-17 18:30:02 det er super godt L.B.W - 2010-12-18 11:05:20 rigtig rigtig god selv min lille datter på 4år der ikke kan lide løg syntes den er mums... Morten - 2010-08-15 22:46:37 Rigtig god ret, har lavet den mange gange. Jeg plejer at tilsætte lidt chili da vi er glade for stærk mad herhjemme :) anonym - 2010-01-12 21:20:44 Mmmmm - rigtigt dejligt! Et stort hit herhjemme! Ikke sidste gang den bliver serveret...... Munken - 2009-06-03 18:24:47 Lidt frisk chili, er bestemt ikke dumt i denne ret... Gunnar S-L - 2005-01-01 01:01:01 Godt at se en opskrift med en stor mængde svampe - det er altafgørende for det gode resultat! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne