Bøf stroganoff i stegeso

Bøf stroganoff i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :
Bøf stroganoff i stegeso, billede 4 Bøf stroganoff i stegeso, billede 1 Bøf stroganoff i stegeso, billede 2 Bøf stroganoff i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Oksekød. inderlår uden kappe. rå
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1.25 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Skær kødet i strimler på en lillefingers størrelse. Gør svampene i stand og skær dem i skiver. Løgene pilles og skæres i ringe. Svits kødet i fedtstof på panden, derefter løg og svampe og hæld det i stegesoen. Tilsæt bouillon, tomatpure og krydderier. Retten sættes i ovnen ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Tilsæt fløde og smag saucen til. Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 263033 gange,
og udskrevet 7050 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8839 (2104 kcal)
KJ pr. Pers. 2209 (526 kcal)
Vægt ialt 2074 gram
Vægt pr. Pers. 518 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 426 KJ (101 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-01-27 21:07:24
Kan varmt anbefales! Kan også anbefales at lave den i en slowcooker på lav varme i 6-7 timer. Det bliver kødet meget mere mør og hele retten endnu mere velsmagende af.

  -   2016-02-03 10:05:28
Fantastisk, nem og god smag. Jeg havde delikatesse paprika, så retten blev "sød", jeg vil prøve med en anden paprika næste gang.

  -   2012-10-29 10:14:05
Må man godt komme kold piskefløde i den varme stegeso ???

  -   2012-09-27 18:12:40
put sagerne i soen efter opskriften og så tænd ovnen på 225 gr. 45 min.

  -   2012-04-09 10:32:31
Bemærk at enten ska stege-soen varmes op med ovnen fra begyndelsen af, så du lægger maden i en VARM stegeso, eller også skal du bare sætte den ind i en kold ovn og give den 5-10 minutter længere!

  -   2011-10-11 11:59:42
Husk nu at man IKKE må sætte en kold stegeso i en varm ovn. (så er der chance for at den sprænger)

  -   2011-02-17 18:30:02
det er super godt

  -   2010-12-18 11:05:20
rigtig rigtig god selv min lille datter på 4år der ikke kan lide løg syntes den er mums...

  -   2010-08-15 22:46:37
Rigtig god ret, har lavet den mange gange. Jeg plejer at tilsætte lidt chili da vi er glade for stærk mad herhjemme :)

  -   2010-01-12 21:20:44
Mmmmm - rigtigt dejligt! Et stort hit herhjemme! Ikke sidste gang den bliver serveret......

  -   2009-06-03 18:24:47
Lidt frisk chili, er bestemt ikke dumt i denne ret...

  -   2005-01-01 01:01:01
Godt at se en opskrift med en stor mængde svampe - det er altafgørende for det gode resultat!