Rosmarinolie
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Indsendt : |
|
|
Kom olie og krydderurter i en gryde og varm den hurtigt op, til den begynder at syde lidt. Sluk for varmen. Si olien gennem en tragt i over i en lille ren flaske. Luk flasken tæt.
Når olien er afkølet, opbevares den i køleskab, for at bevare smagen længst muligt. Tips: Husk at olien har en stærk smag og skal bruges nøjsomt. Olien giver en aromatisk smag til alt fra stegt eller grillet fisk til grøntsagsretter. |
|
Opskriften er vist 27516 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Johanne S - 2018-07-12 16:37:33 Jeg er mest til solsikkeolie, som har en mindre bitter smag. Lidt castorolie.dk kan også bruges:) Signe - 2012-01-23 16:57:28 Når der står "si olien gennem en tragt" skal nålene mon så med i flasken eller ej? Mvh anonym - 2011-02-15 15:29:57 hvilken type olie skal der bruges? oliven-, tidsel-, vindruekerne-, raps-, jordnødde-, solsikkekerne-, kokos-, palme-, majs-, avocado-, sesam- eller måske mandelolie? Ole - 2007-06-02 18:26:56 Brug Rapsolie det giver den bedste smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne