Timianolie
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Indsendt : |
|
|
Kom olie og krydderurter i en gryde og varm den hurtigt op, til den begynder at syde lidt. Sluk for varmen. Si olien gennem en tragt i over i en lille ren flaske. Luk flasken tæt.
Når olien er afkølet, opbevares den i køleskab, for at bevare smagen længst muligt. Tips: Husk at olien har en stærk smag og skal bruges nøjsomt. Olien giver en aromatisk smag til alt fra stegt eller grillet fisk til grøntsagsretter. |
|
Opskriften er vist 26409 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Nina - 2022-02-08 12:49:05 Kunne man ikke blende timianen med efter kogningen? Steffen - 2012-09-23 14:38:24 Jeg har meget meget timian. Kan jeg bruge alt hvad jeg har eller bliver olien bitter ???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne