Marinade til grillning af fisk og kød
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Indsendt : |
|
|
Alle ingredienser kommes i en blender og hakkes meget fint.
Marinaden kommes herefter i en gryde og varmes let op. Køles af og kan nu bruges generøst. Tips: Fede fisk, laks, makrel eller helleflynder egner sig bedst til marinering, da det tager kortere tid for marinaden at give smag hertil. Tilsæt eventuelt yderlig olie til marinaden, hvis den er for tyk. |
|
Opskriften er vist 19042 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne