Budapestergryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i terninger og læg det lagvis med de hakkede løg i stegesoen. Drys paprika, kommen, salt og peber over. Hæld tomatpure over. Steges i ca. 1 1/2 time ved 220 grader c. alm. ovn.
Serveres med kartoffelmos eller spaghetti. |
|
Opskriften er vist 86024 gange,
og udskrevet 1456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Muski - 2017-02-05 12:37:05 Der bør stå i opskriften at stegesoen skal stilles i kold ovn. Det står i brugsvejledningen Tamas Kiralyfalvy - 2016-10-19 07:45:53 Doseringen af paprika er forkert, 4 tsk af Csemege paprika (Edelsüss) og 1 tsk af stærk paprika (Csipös). Der bruges også strimler af 2-3 gule "snack" paprika i retten.(slank lang type). Når kødet er færdigt, svømmer den i en flot rød paprikasaft. I Ungarn serveres retten med hjemmelavede nudler. Kender retten fra mit hjemland. (Ungarn/Budapest). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne