Budapestergryde (Stegeso)

Budapestergryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Budapestergryde (Stegeso), billede 4 Budapestergryde (Stegeso), billede 1 Budapestergryde (Stegeso), billede 2 Budapestergryde (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Okseklump
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 tsk. Kommen, stødt
0.5 tsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 spsk. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Opskrift:
Skær kødet i terninger og læg det lagvis med de hakkede løg i stegesoen. Drys paprika, kommen, salt og peber over. Hæld tomatpure over. Steges i ca. 1 1/2 time ved 220 grader c. alm. ovn.

Serveres med kartoffelmos eller spaghetti.





karakterer:
Opskriften er vist 86172 gange,
og udskrevet 1459 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5601 (1333 kcal)
KJ pr. Pers. 1400 (333 kcal)
Vægt ialt 1375 gram
Vægt pr. Pers. 343 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 407 KJ (96 kcal)
Protein 12.6 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-05 12:37:05
Der bør stå i opskriften at stegesoen skal stilles i kold ovn. Det står i brugsvejledningen

  -   2016-10-19 07:45:53
Doseringen af paprika er forkert, 4 tsk af Csemege paprika (Edelsüss) og 1 tsk af stærk paprika (Csipös). Der bruges også strimler af 2-3 gule "snack" paprika i retten.(slank lang type). Når kødet er færdigt, svømmer den i en flot rød paprikasaft. I Ungarn serveres retten med hjemmelavede nudler. Kender retten fra mit hjemland. (Ungarn/Budapest).