Hvidløgshonning
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : |
|
|
Læg de pillede hvidløgsfed i et stort glas med skruelåg og hæld honningen over. Skru løget på og lad glasset stå et lunt sted i mindst 1 uge. Vend af og til bunden i vejret på glasset. Hvidløgssaften vil hurtigt gøre honningen sirupsagtig og kraften fra dem - for slet ikke at nævne aromaen - vil forene sig med honningen
Tips: Hvidløgshonning smager godt i salatdressinger og marinader. Den kan desuden bruges til glasering af svinekød og fjerkræ før det kommer i ovnen. |
|
Opskriften er vist 11339 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne