Citron - chilimarinade
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : |
|
|
Varm en pande op og tilsæt ekstra jomfruolivenolie, hvidløg, rødløg, chiliflager og citronskal. Sauter i et par minutter ved høj varme indtil ingredienserne er let svagt gyldne. Tilsæt citronsaft, salt, friskkværnet sort peber og reducer til halvdelen.
Afkøl marinaden og opbevar den i køleskabet til den skal anvendes. Tips: Marinaden kan anvendes til okse, kalve, svinekød samt fisk og grønsager. |
|
Opskriften er vist 31080 gange,
og udskrevet 574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer hestefar - 2011-01-21 15:07:24 SKIDE GOD OPSKRIFT SÅ DET DET pipzen - 2010-08-16 13:11:34 hvor lang tid kan den ca holde sig? misss - 2005-01-01 01:01:01 wow nok det lækrestejeg nogen sinde har smakt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne