Kleftiko i stegeso
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl spor i auberginerne a 2 cm. Og skær dem i grove stykker.
Brunes i olie på pande og lægges i den gennemfugtede stegeso sammen med skrællede halverede kartofler.
Skankene brunes på panden og lægges ovenpå. Krydr og hæld hvidvin og vand ved og låg lægges på. Stegesoen sættes i ovnen ved 225 grader C alm. ovn i ca. 2½ time. Smulder osten over og sæt i ovnen yderligere 30 minutter Tips: Vi brugte en stor stegeso til denne opskrift |
|
Opskriften er vist 29750 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne