Kleftiko i stegeso

Kleftiko i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Kleftiko i stegeso, billede 4 Kleftiko i stegeso, billede 1 Kleftiko i stegeso, billede 2 Kleftiko i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 lammeskanke
500 g.aubergine
1000 g.bagekartofler
3 dl.Hvidvin
3 dl.Vand
 Græsk krydderi eller oregano
 Salt
 Peber
 
200 g.græsk feta
 
Opskrift:
Skræl spor i auberginerne a 2 cm. Og skær dem i grove stykker. Brunes i olie på pande og lægges i den gennemfugtede stegeso sammen med skrællede halverede kartofler.

Skankene brunes på panden og lægges ovenpå. Krydr og hæld hvidvin og vand ved og låg lægges på. Stegesoen sættes i ovnen ved 225 grader C alm. ovn i ca. 2½ time.

Smulder osten over og sæt i ovnen yderligere 30 minutter

Tips:

Vi brugte en stor stegeso til denne opskrift





karakterer:
Opskriften er vist 29750 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu