Asiatisk marinade
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Oprindelsesland : Asien Kilde : Kræftens Bekæmpelse Indsendt : |
|
|
Bland alle ingredienser til marinaden. Vend kød eller fisk i marinaden nogle timer før det skal grilles (gerne dagen i forvejen, men så skal det opbevares på køl). Lige før det kommes på grillen skrabes krydderurterne af, så de ikke brænder.
Tips: Marinaden holder fint en uge i køleskabet – og strækker langt. |
|
Opskriften er vist 36899 gange,
og udskrevet 647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne