Cowboy flæsk og bønner

Cowboy flæsk og bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

HøjtidFastelavn

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :     

Ingredienser:
2 ds.baked beans (bønner)
120 g.sukker
6 store stykker stegeflæsk/ tynde koteletter
 salt
 peber
2 spsk.dijonsennep
6 tsk.tomatketchup
 
Opskrift:
Rør halvdelen af sukkeret i bønnerne og hæld det i et stort ovnfast fad. Rør tomatketchup, resten af sukkeret, salt peber og sennep sammen. Smør den ene side af flæsket og læg det med den smurte side nedad, taglagt over bønnerne. Smør resten af saucen over flæsket. Stil fadet i en varm ovn ved 160 grader i 1 time, til flæsket er gennemstegt.





karakterer:
Opskriften er vist 34228 gange,
og udskrevet 530 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-18 14:33:34
OBS: alle tomatprodukter (undtagen flåede tomater) + bønner af enhver slags bør man holde sig helt fra ved overfølsomhed for nikkel i madvarer.

  -   2005-01-01 01:01:01
tip! Erstat sukker med brun farin, så bliver denne ret, fra USA iøvrigt, næsten autentisk, især hvis den serveres med surdejsboller (sourdoughrolls)