Bacontoast med ananas
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene sammen, tilsæt 3 spsk ananassaft og salt. Hæld det i en dyb tallerken. Skær brødskiverne i 3 stykker hver. Vend dem i de piskede æg. Lad dem ligge i æggene, mens baconskiverne steger sprøde på en pande og drypper af på fedtsugende papir. Smelt smørret på panden og steg brødet gyldent og sprødt. Læg det på et varmt fad. Steg de afdryppede ananasringe på panden. Bræk dem i mindre stykker, der fordeles over brødet. Læg baconskiverne øverst.
|
|
Opskriften er vist 22948 gange,
og udskrevet 564 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne