Bacontoast med ananas

Bacontoast med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
1 ds.Ananasringe (mindst 6 stk)
0.5 tsk.salt
6 skiverdaggammelt sandwichbrød
50 g.smør
12 skiverbacon
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen, tilsæt 3 spsk ananassaft og salt. Hæld det i en dyb tallerken. Skær brødskiverne i 3 stykker hver. Vend dem i de piskede æg. Lad dem ligge i æggene, mens baconskiverne steger sprøde på en pande og drypper af på fedtsugende papir. Smelt smørret på panden og steg brødet gyldent og sprødt. Læg det på et varmt fad. Steg de afdryppede ananasringe på panden. Bræk dem i mindre stykker, der fordeles over brødet. Læg baconskiverne øverst.





karakterer:
Opskriften er vist 23011 gange,
og udskrevet 564 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu