Brunsvir
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Indsendt : Red : |
|
|
Bland melet med sukker, salt og kardemomme og smuldr smørret i det. Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt den. Ælt dejen sammen og lad den hæve tildækket i ca. 20 minutter.
Form den til en kugle og lad den hvile i et par minutter, mens du lægger bagepapir i en bradepande. Rul så dejen ud til samme størrelse som bradepanden og læg den i. Rør alle ingredienserne til fyldet sammen og fordel det i et jævnt lag over kagen. Drys et godt lag farin over hele kagen. Lad kagen hæve, mens ovnen varmes op til 175 grader (varmluft 160 grader). Bag kagen i ca. 12 minutter. Skær brunsvigeren ud i firkantede stykker og server dem lune eller afkølede, men nybagte. |
|
Opskriften er vist 29512 gange,
og udskrevet 1078 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (73 stemmer) |
|
Kommentarer kage-elskeren (én som svare den) - 2011-01-23 15:26:51 Det er da dig der bestemmer det!, om de bliver små eller store kage-elskeren - 2008-01-16 17:14:35 får man store stykker eller sådan nogen små nogen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne