Creme brülee 09
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk vanillestangen og skrab marven ud.
Bland vanille i sukkeret og rør æggeblommerne i. Tilsæt mælk og fløde under omrøring og lad den stå og hvile ½ time.
Fjern skum fra overfladen på creme og fordel den i 6 små ildfaste skåle. Sæt dem i ovnen ved 120 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Lad cremen afkøle. Drys et tyndt, jævnt lag rørsukker oven på den bagte creme og sæt skålene under grillen, til overfladen er gylden. Server straks. |
|
Opskriften er vist 38116 gange,
og udskrevet 1194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-23 17:24:44 Den er svær at få stiv, 1 time i ovnen er ihvertfald for lidt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne