Fyldte auberginer (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Flæk auberginerne og skrab det inderste ud. Rør det hakkede kød med æg, rasp, salt og peber og fordel det i de udhulede auberginer. Stil dem i stegesoen og hæld fløde og tomatpure ved. Steg dem ved 250 grd. i ca. 45 min.
|
|
Opskriften er vist 16228 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne