Mokkatærte
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Smør en rund form og drys den med rasp.
Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt bagepulver og pisk lidt endnu.
Tilsæt skiftevis hvedemel og kaffe til dejen, rør rundt og hæld dejen i formen.
Bages ved 175 grader i ca. 40 minutter.
Tag kagen ud, vend den og lad den køle på en bagerist under et klæde.
Del kagen i 3 bunde.
Pisk fløden stiv, tilsæt kold kaffe og bred 1/3 af skummet ud på den ene bund.
Læg den næste bund over.
Bred 1/3 af skummet over og dæk med den sidste bund.
Bred resten af fløden ovenpå og på kanterne.
Rist valnøddekernerne let i ovnen hak, hak dem og drys dem langs kanten samt på siden af kagen.
Læg hindbær midt på kagen og lad den stå koldt i 2 timer inden den serveres.
|
|
Opskriften er vist 6785 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne