Æbletærte med Calvadossovs
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Læg smørdejspladen på bagepapir på en plade.
Pensl 1 cm. af kanten med vand og buk derefter kanten op, så den bliver dobbelt.
Hak valnødderne groft.
Sræl æblerne og del hvert æble i 4 både. Fjern kernehuset og skær bådene i tynde skiver. Læg æbleskiverne i et tæt lag på smørdejen og drys med sukker. Smelt fedtstoffet og dryp det over æblerne. Bag tærten ved 225 grader i ca. 20 minutter til dejen har fået farve og æblerne er blevet bløde. Pisk fløden let, bland den med vaniljesovsen og rør calvados i. Pudr tærten med flormelis, pynt med citronmelisse og server tærten med calvadossovsen. Serveres afkølet men ikke kold. |
|
Opskriften er vist 8900 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer fornitz - 2007-08-31 22:46:24 vaniliesovs??? :S |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne