Tærte med yoghurtfromage
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Del æggene, pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt og tilsæt appelsinjuice.
Læg husblasen i koldt vand i 5-10 minutter.
Rør yoghurt i æggemassen og pisk æggehviderne til hårdt skum.
Kram husblasen godt og smelt den i en kasserolle over svag varme eller i mikroovnen i 5-6 sekunder.
Rør husblas i æggeblommemassen og tilsæt de piskede æggehvider når massen begynder at stivne lidt.
Lad massen hvile et øjeblik så den bliver helt fast.
Læg en lagkagebund på et fad og bred fromagen over.
Fortsæt med de to andre bunde og bred også fromage på siden af tærten.
Pynt med fine bær, gerne flere forskellige slags.
Lad tærten stå koldt i mindst 30 minutter inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 7332 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne