Fyldte agurker i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Flæk agurkerne flækkes og skrab det inderste ud med en ske. Drys agurkehalvdelene med salt. Rør kødet sammen med æg og rasp, smag det til med timian, salt og peber. Læg agurkestykkerne, som godt kan skæres ud i portionsstørrelser, i stegesoen. Læg smørklatter på hist og her. Steg dem ved 250 grader i ca. 50 minutter.
Serveres med kartoffelmos eller ris. |
|
Opskriften er vist 14552 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne