Gammeldags biskuittærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Skær marcipanen i stykker, kom den i en køkkenmaskine og kør nogle sekunder.
Tilsæt ægget og kør det hele til en jævn dej.
Kom bagepapir på en plade, tegn 2 cirkler, ca 20 cm. i diameter, og fordel dejen i cirklerne.
Bages lysebrune ved 175. grader i ca. 12 minutter.
Lad bundene køle lidt, træk forsigtigt bagepapiret af og lad bundene køle helt af.
Bræk chokoladen i stykker, læg dem i en dyb tallerken og smelt dem over simrende vand eller i mikroovnen i 15-20 sekunder.
Lad chokoladen køle.
Pisk fløden stiv og rør chokoladen i.
Læg den ene bund på et fad, dæk den med chokoladefløden, læg den anden bund over og dæk også den med chokoladefløde.
Lad tærten stå koldt i 2-6 timer.
Rist mandlerne i en stegepande eller på et fad i mikroovnen i 2-3 minutter.
Pynt tærten med jordbær og drys mandlerne over.
|
|
Opskriften er vist 10836 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne