Succestærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Riv marcipanen direkte ned i en skål på rivejernets grove side.
Tilsæt æggene, et ad gangen, og pisk det hele til en løs dej.
Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Tilsæt hvedemel og fedtstof til dejen og rør den jævn.
Beklæd en rund bageform med bagepapir, smør den godt og drys med rasp. Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175 grader i ca. 35 minutter. Vend kagen ud, når den er afkølet, lad den stå 4-5 minutter og træk derefter bagepapiret af. Lad kagen køle. Lav vaniljecremen efter anvisningen på pakken og lad den blive kold. Pisk fløden stiv og bland den i cremen. Del kagen midt over, læg den ene halvdel på et fad og dæk den med vaniljecreme. Læg den anden halvdel over. Smelt chokoladen i en skål over simrende vand eller i mikroovnen i 20-30 sekunder. Hæld chokoladen over tærten og bred den ud så den dækker helt. Fordel appelsinskallerne over chokoladen og lad tærten stå koldt i mindst 4 timer. Tips: Syltede appelsinskaller er nemme at lave selv. Skær appelsinskal i fine strimler og kog dem 30 minutter i en sukkerlage af lige dele vand og sukker. Kom appelsinskallerne op på en tallerken og lad dem køle. |
|
Opskriften er vist 10723 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne