Blueberry cake
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Indsendt : Red : |
|
|
bag sandkagen i en springform efter anvisningen på pakken eller ved 175 grader i ca. 35 minutter.
Vend kagen ud, lad den køle og vask formen.
Del kagen i to bunde og læg vanillecreme imellem.
Hæld saft og vand i en kasserolle.
Kom husblasen i koldt vand i 5 minutter, kram den og læg den i saften.
Varm den til husblasen smelter.
Hæld halvdelen af husblasblandingen i springformen.
Stil den koldt til den er stiv.
Læg blåbærrene på den stivnede gele, hæld resten af geleblandingen over, er geleen begyndt at stivne, så varm den forsigtig.
Stil formen koldt igen.
Læg den fyldte kage i formen og tryk den let ned.
Dyp hurtigt formen i varmt vand og tag kagen ud.
Stil den koldt i mindst 3 timer.
Pisk fløden til skum og server den til kagen eller sprøjt den på kanten.
|
|
Opskriften er vist 17338 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Karsten - 2011-11-19 17:32:28 Useriøst at bringe en opskrift i en "kogebog" hvor der indgår kagemix. Især i betragtning af at det tager 1½ minut at smække en sandkagedej sammen efter pund-til-pund-metoden. anonym - 2009-08-13 14:31:11 Det lyder som en rigtig god kage. Men er det ikke lidt synd at opfordre folk til at købe færdig pulver kage og færdig vanille creme på en kogebogs side? Det må også smage meget bedre når det hele er hjemmelavet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne