Lækker istærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Mal nødderne og bland dem med sukkeret.
Pisk æggehviderne stive og vend nøddeblandingen i dem.
Smør en form med løs kant og drys med rasp.
Hæld dejen i formen og bag den ved 200 grader i 15-20 minutter.
Lad kagen køle lidt, tag kanten af og gør den ren.
Kom æggeblommerne i en rustfri kasserolle.
Tilsæt flormelis, vand og pulverkaffe.
Varm det under stadig omrøring ved middel varme til det bliver tykt, det må ikke koge.
Lad cremen blive kold.
Bræk chokoladen i mindre stykker og lad den smelte i vandbad.
Rør chokoladen i cremen og tilsæt punch.
Pisk fløden stiv, og bland den i massen, rør godt rundt.
Smag til og tilsæt evt. mere punch.
Sæt den rene kant på formen igen.
Fyld med ismassen og dæk formen med plastfilm.
Frys tærten i mindst 8 timer.
Tag tærten ud af fryseren 30 min før servering og stil den i køleskabet.
Pynt tærten med chokolade samt ananaskirsebær syltede kumquats og appelsinskal.
|
|
Opskriften er vist 6802 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne