Blomkålssalat
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
|
|
Del blomkålen i små buketter og skyl dem i en sigte. Pil de kolde aspargeskartofler og skær dem i skiver. Skyl friske spinatblade grundigt, ryst vandet af og snit bladene. Skær pillede løg i ringe og skyllede tomater i snitter. Bland alle grøntsagerne i en salatskål. Opløs salt og peber i vineddike og rør olie og klippet purløg i. Hæld marinaden over salaten og lad den trække køligt.
|
|
Opskriften er vist 37445 gange,
og udskrevet 575 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne