Rødbedesalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Skræl rødbeder og riv dem groft. Blanchér rødbederne i kogende vand og afkøl dem i en sigte. Skræl æblet og skær det i terninger. Pisk sennep, eddike, salt, peber og olie sammen, vend dressingen med æbler, rødbede og kapers.
Servér godt brød til retten eller servér rødbedesalat og groft brød alene. |
|
Opskriften er vist 27800 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Først skal rødbederne skrælles og så blanchéres? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne